Monday, September 18

Kemain Selfie Teruk Handphone Baru #VIVO

Assalamualaikum :) Bismillahhirrahmanirrahim


Seronok nampak , senyum sampai telinga. Eh boleh ke senyum sampai telinga ? Hehehe loyaq buruk ni.. Sonokknya dapat handphone baru hilang segala kefrustann Eh frust ke ? Mana ada lah im Good now.. sebab ada boyfriend kedua , Eh banyak nye boyfrend awak. Kita muda lagi kena banyak Ehhh..

Taklah , boyfren pertama adalah Blog Nilam Himawari. Kalau dia takde nak cerita katne haa..
Boypren kedua Nil adalah #VIVO #CAMERA #HANDPHONE #GADGET

Gempakkknyaa , bestnya. Sebelum nil guna handphone yang mana ada je. Camera bosau tu ada , canon dan Nikon dah ada. Cuma besar sangatlah.. Nak selfie kat semua tempat. Mana larat bawa besar-besar. Sebelum guna phone Samsung Duos. Arwah abah punya. Tapi samsung ada yang ok ada yang Hangg. Mungkin sebab jenis lama. Adik pakai samsung. Lebih kurang function VIVO tapi camera VIVO memang terbaik sebenarnya. Samsung pon ok. Sebab adik punya mahal lagi dari kakak dia. Hekhek.

Nil asal boleh selfie dann quality ok je..

Image may contain: 1 person, smiling, closeup


Kemain sampai tahi lalat pemanis pon boleh hilang. Mana lah dia pergi ahhaa. Nyorok lettew ehh..
Takpelaaah. Hakak redha dengan tahik lalat manis hakak tu ye. Hahhaha akak payung ni je. Ek eleh ngada gila

Suka lahai. aku dah macam tak betui dah. Kak panggil pon susah sahut tengah fokus.. Buat live la. Hadoi layan jela kakak oiii..





Kemain hangg nuh lepas ada camera cantikk. Nak balik penang lawan dengan adikk hehee..
Habis lah dia.. Kihkih tapi harga samsung dia lagi mahal. Mestilaah gempak dari kakak dia kihkih
Takpelah tak kira nak lawan jugak bwekkkkkk. Heik



 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...