TUTO : Cara Edit Template Denim Cantik-Cantik [ full ] - NILAM HIMAWARI

Breaking

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Monday, July 24

TUTO : Cara Edit Template Denim Cantik-Cantik [ full ]

Assalamualaikum :) Bismillahhirrahmanirrahim



Hai semua , apa habaq. Saya NH. Budak cekolah lagi. Eh , perasan muda la pulok. Umoq kami dah 22 tau. Muda lah lagi. Kami tak kahwin lagi tau. Hahaha , gediknya !  Kami course 
degree in Graphic Design at 
KLMUC Short For KUALA LUMPUR METROPOLITAN UNIVERSITY COLLEGE.

Ok apa - apalah. Berkecimpung dalam dunia blogging sejak 2009. Lamanya. Kami asik kena beletiaq dengan mak kami sebab kami duk ngadap laptop ja Haaa.. Sekarang kami dah pandai dah design blog kami sendiri. Elok sangat la sebab kami asyik habiskan duit order orang edit. Nak tau banyak mana dah blog NH ni telah dicerobohi dengan permission untuk diedit ?


Hasil carian imej untuk blog nilam himawari

Hasil carian imej untuk blog nilam himawari

Hasil carian imej untuk blog nilam himawari

Hasil carian imej untuk blog nilam himawari

Hasil carian imej untuk blog nilam himawari


Setakat ni. Yang lain entah kemana dah. Dan sekarang ni , Nil edit blog Nil sendiri. Inilah seperti mana korang tengok. Tak tahu lah cik Nilam Himawari oiii. Pelik pelik.

Apa pun ilmu kena sharing is caring kan ?

Nil akan habaq kat hangpa sampai hangpa pandai. Boleh design sendiri. Coding HTML sekali dengan design guna software. Size jugak. Ikut creativiti lah.

Apa-apa korang ada masalah ke apa ka. Tolong tanya naaaa.. Drop komen ja. Tak susah mana aih.

Yang mana boleh tolong , Nil tolong ye.


Untuk Segala tutorial sila KLIK SINI untuk terus ke laman tutorial. Semua disana.




2 comments:

PeRdU cINta said...

Bersyukur tau bila Allah beri ilmu dan bakat bab coding ni...kak PC selalu berangan nak cipta template sendiri...ikut citarasa sendiri...kat footer tu brand sendiri....huhu...tinggi sangat berangannyakan..
Ada software khas ya Nil..baru kak PC tahu..

Nilam Himawari said...

@PeRdU cINtaye betol tu awak.. takpe blh je request tanya hahaha

Post Top Ad

Responsive Ads Here