Ketupat Rendang Pergi Kelas Hari ni :) - NILAM HIMAWARI

Breaking

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Friday, July 7

Ketupat Rendang Pergi Kelas Hari ni :)

Assalamualaikum :) Bismillahhirrahmanirrahim


Huish  raya sebulan tapi Nil kejap je ? Huwaaa mencik tauuuu. Tapi cheq suka sebab dapat duit aye lagi... Hanpa dapat tak ? Tak kan .. Hahaha umoq 22 tak malu minta duit raya. Ceceh bukan tak malu tapi bagi Nil satu usikan yang dapat rapatkan hubungan silaturrahim. Cousin dah tahu dah...

"Habis la tahun ni , ada yang ngaku belum keja lagi , masih belajaq" 

Gelak diorang terfikir sepupu diorang yang masuk air ni. Apa pun tak perlu nak serius sangat. Kadang-kadang benda benda kecik macam ni lah yang dapat satukan yang jauh dan yang renggang. Caranya adalah ???? Minta duit raya ! Hhahahaha mana ada la... Gurau ja..


Apa dah jadi ni , tajuk blog kali ni.. Ketupat rendang pergi kelas ? Apakahhhh !


Image may contain: 1 person, smiling, standing and closeup


Sebahagian daripada baju raya. Hijooooo gitewwwwwww ! Hakak dah kata.. 


Kemain Screen shot dari facebook NH 






Kemain depa , tokok tambah bab ketupat rendang... Tahula mood raya tak habeh lagi..



No comments:

Post Top Ad

Responsive Ads Here