buat duit




Thursday, July 13

Cara Buat Artikel di Blog , Post / Update [ For Newbie ]

Assalamualaikum :) Bismillahhirrahmanirrahim


Hai para newbie dan khas untuk customer Nil yang order untuk design blog. Kebanyakan yang Nil design tak tahu langsung untuk update blog macam mana. Apatah lagi bab-bab coding. Ada yang Nil dah edit dah , dan tersilap tekan area coding. Last-last hancur. Tak dapek nak tolong. 

Boleh je backup kalau dah download file. Tapi Nil akan emailkanlah kalau korang request untuk elakkan hal-hal macam tu terjadi.

Ada yang belom ada blog , nak ada blog dan nama sendiri. So , Nil memang daftarkan semua dari A TO Z. 

Sekarang Nil nak bantu yang mana belom tahu. Yang dah tahu tuu pejam je mata hahaha. Ada kawan-kawan yang lain nak tahu. Jangan sangka benda ni pon nak buat tutorial ? Kalau 10 orang mestilah xlarat nak PM sorang sorang. Masalahnya tak sama.


Request something yang korang nak tahu Nil akan demo ok !





Harap-harap korang faham lah ye !


Selamat mencuba yaaa


|

|
|
|
|
|Tatata

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...