buat duit




Monday, August 24

Pencarian Bintang Baru , Perempuan je ? Tunggu apa lagi !




Assalamualaikum :) Bismillahhirrahmanirrahim



Sekejap sahaja masa berlalu , 25 haribulan sudah .. Perghh ! Sekejapnya , Rasa baru je uar-uarkan tentang pencarian Bintang Baru ni , perempuan sahaja ? Yes 30 Tahun ke bawah sahaja yang pandai main alat muzik . Hemm , rasa-rasanya ada ni yang nak mencuba . Mana tahu AF haritu tak sempat nak Join , Nil pon nak ke ujibakat AF cecehhh ! Tapi jauh sangat . Ceceh lagi sekali . Haha berangan seyh .. Korang tak nak ke join ? Cepatlah boleh join artis yang sedia ada dekat Malaysia sekarang ni. Nak tahu tak siapa artis tu ? Kenalah baca sampai bawah ..

Cepat baca...

|
|
|
|
|
|
|
|
|

Jeng jeng jeng , suspen la sikit , dah drum tak dengar hehe , Kan ??? 
Korang nak tahu macam mana nak Join ujibakat tu , ? Bila ? Dekat mana ? Siapa boleh join ? dah - dah jangan tanya lagi , baca mesti korang tahu punya meyh ...



Nindia baq hanggg...











HAZAC RECORD ? Yup hazac record la gempak. Semakin gempak bila abang RIZALWAN RAMLI yang terlibat secara langsung dalam ujibakat ni , Ha ,.. Korang yang kenal Nil boleh masuk line.. kenapa sebab Nil ada abang yang hebat , Rizalwan Ramli .. Mana la tahu kenal Nil terus masuk cepat . cehh kuat berangan aku ni ya , Ok main-main je tu . Siapa berminat cepat jangan lambat .
Suara sedap korang mana tahu diorang berminat kan... Apa lagi..






Semakin terujalah bila tengok HAZAC RECORD perghhh ! Terbaik la korang kalau record dekat HAZAC ni kan.. Rugi kalau tak nak masuk.. Hemm.... Bukan senang tau... mungkin korang yang terpilih .




Ok now , kenalkan siapa abang NIL yang awesome tu , Cik RIZALWAN RAMLI .. haha bersama artis naungannya . ! Gila tak nak.., Abang WAN nil panggil , memang baik . So tak perlu takut lagi dah.








Ok artis di bawah ni adalah artis bawah naungan beliau.. Maksudnya beliau yang uruskan . Ha , amacam ? Mana tahu korang boleh jadi macam diorang jugak .. Ini bukan main - main ok..








Korang cepat tengok bawah ni , antara artis - artis hebat yang terlibat secara langsung. Tengoklah ! Korang tak kenal memang korang ni ... Haish hahaha , 

Ok amacam hebat tak ? Mana tahu boleh kenyit mata nanti.. Cepatlah jodoh anda dekat sangat bahahaha.. Apa aku menggila ni.. 

Jangan menangis di kemudian hari k ... !






Cepat jangan lepaskan peluang untuk jadi macam mereka,.... Hemmm teringinnya..
Takpa Nil tak pergi. Nil bagi peluang untuk korang. Bhahahha Gila punya ayat
kononn tak pergi boleh dapat la.. Hahahak.. Phuii Hhaha

Cepat wehh  :)

Join k  !! 

Tak lama dah lagi beberapa hari lagi dah . Muachh 

Saturday, August 22

Boleh Putih Dengan Cepat Seawal 24 Jam ?? Produk HADZRA WHITE



Assalamualaikum :) Bismillahhirrahmanirrahim


Mesti ramai yang teruja really really excited bila ada produk yang boleh nampak kesan seawal 24 jam ? Gilalah korang kalau tak excited kan. Korang tahu ke produk apa tu ? Memang NiL pon bakal mencuba tak lama lagi , sebab produk tersebut dah ada pada tangan Nil. Nil punya lah excited skoden habis testimoni daripada para pengguna produk ni , memang menakjubkan. Dah tak perlu cocok - cocok dah ! Bestnya dengar. Kalau nak cepat kena jaga minuman kita tu , elakkan kopi yang berkafein tu.  Air kena cukup baru lah dia bantu produk kita ni serap dengan baik. 

Kalau takut berpenyakit , jangan tinggal daripada minum air yang mencukupi sebab membantu tubuh kita dan pundi kencing kita cucikan produk tadi sebaiknya. Sebaik mungkin. Korang kenal tak dengan produk ini ?? !!  Dah tak sabar lah tu ...





Haish tak sabar nak try ni ! Nak order sekarang jugalah macam tu , walaupun kat tangan baru try ahhaa , siapa nak cepat memang kena dapatkan... Baca sampai habis dahulu !



Setiap 21 hari sel kulit kita akan mati dandigantikan dengan sel kulit yang baru. Parut-parut jerawat di wajah anda selamaini adalah akibat sel-sel kulit mati tidak diperbaharui dengan sel-sel kulityang lebih gebu, bersih, licin dan sihat. Jangan sia-siakan sel kulit yangdiperbaharui itu. Ambil kesempatan ini dengan meningkatkan kualiti sel-selkulit yang diperbaharui menerusi bekalan vitamin secukupnya. Sel yang baik dansihat senang menyerap nutrisi dengan baik.
HADZRA WHITE juga KAYA ANTIOXIDANT yang mengurangkan risiko kanser, kuatkan sistem pertahanan badan, maintainkankolesterol yang baik, pelihara jantung yang baik dan mencegah dari miliki berat badan yang berlebihan.



KEISTIMEWAAN HAZRA WHITE ?


-Jenis Isap/kemam(bawah lidah)/Kunyah.

-Kesan Detox yg bersifat (Free Radikal)

- Brestfeeding boleh consume hazra wihite tanpa apa2 kesan sampingan

-Pengambilan caffient dikurangkan agar kesanlebih cepat & pantas ,disarankan minum 3-4 liter air putih utk kesan ygmaksimum
-Rasa yang enak daripada ekstrak buah-buahan asli
-Kesan dapat dilihat hanya dalam 1 hari ! (1day result)
-Mudah dibawa kemana2.
-35 kapsul dan tahan utk 1 bulan
-Formula terbaru drpd EROPAH dibawa masuk keMalaysia
-Lelaki & Perempuan boleh guna


Hendak mendapatkan kulit cantik dan gebu tidaksesusah mana pun. Tidak perlu di cocok-cocok, di suntik bagai. Kalau nakcantik, biar rawat dari dalam, baru akan terserlah di luarannya. Berikan kulit vitamin yang diperlukan agar menjadi sihat. Kulit cantik dan gebu bermula darikulit yang sihat,Tidak perlu mekap tebal sudah bolehmenyerlahkan kecantikan diri



PROSES RAWATAN DARI DALAM KULIT !!

5X KuasaDetox (Aktifkan Penyerapan Nutrient Maksimum)

5X Pengawalan Masalah Kulit Berminyak/Kusam & Kembalikan Saiz Normal Liang Pori10X Kuasa Mengawal Pertumbuhan Jerawat(Jerawat Halus & Batu)
10X Kuasa Mengatasi Masalah Tona Kulit TidakSekata/Sunburn. 10X Kuasa Mengatasi MasalahJeragat/Pigmentasi/Parut Jerawat
Vitamin C-
15X Kuasa Pencerahan ( Kulit lembap,Kemerah-merahan, Flawless & Glowing )
[2:20PM, 21/08/2015] Free Prduct: KANDUNGAN HADZRA WHITE ?

Menyumbang kepada meningkatkan pertahanan tubuh malah diperlukan bagi pengeluaran kolagen iaitu struktur utama protein yang ditemui dalam tisu penghubung.
Meningkatkan keupayaan tubuh untuk memperbaiki luka dengan lebih pantas.
Glutathione- Terkenal sebagai Master AntiOxidant yang berfungsi menyingkitkan toksin dari dalam badan, mampu menyekat enzyme tirosinase sekaligus menyekat penghasilan melanin kulit / pigmen kemerah merahan . Hasilnya , kulit yang putih akan terhasil.
Grape Seed Extract- Zat anti kanser keranamiliki 20 kali ganda Vitamin C & 50 kali ganda Vitamin E, mampu menguncikelembapan dan memperkuat fungsi lapisan kulit luar, meningkatkan sirkulasi darah, dan memberi nutrisi pada kulit dari dalam & luar kulit.
Olive Leaf- Mengandungi Polifenol yang sangattinggi yang membantu pencerahan tona kulit serta menghilangkan tanda penuaandengan efektif,Kaya antioksidan, antibakteria, antikanser mempercepatkan pembakaran lemak badan,merangsang penghasilan glutatione dalam badan secara semulajadi & kesan pencerahan adalah lebih cepat.
Astaxanthin- Meningkatkan kualitikulit.Menghalang kerosakan akibat sinaran matahari UV daripada berlaku, tetapi sebenarnya boleh membantu menterbalikkan tanda-tanda luar penuaan dari luar.


BAGAIMANA HADZRA WHITE DAPAT MEMBANTU ANDA DALAM SEHARI?


1 hari untuk rasa kulit Lembab & tak berminyak

2 hariuntuk mula jerawat kecut

14 hari tangan leher badan dan kaki lebih cerah

7 harikulit semakin glowing dan putih berseri

28 hari lahir kulit seperti baby seluruh badan, muka, tangan dan badan akan lebih putih kemerah-merahan. ORIGINAL dan kekal.





KELEBIHAN & KEISTIMEWAAN HADZRA WHITE ?

-Hadzra White Khusus Untuk MemutihkanKulit,Mencerahkan Kulit/Kusam termasuk dengan
bahagian badan sekali. -Memutihkan Kulit
-Menjaga Keseimbangan & Melindungi DNA Kulit
-Mengurangkan Kesan Parut Jerawat Lama &Baru -Menghilangkan Jeragat & Bintik Hitam
-Menghalang Pembentukan Melanin Punca Kulit Menjadi Gelap
-Mengurangkan & Menghilangkan KesanKedutan Kulit -Mengurangkan Berat Badan (Kesan Detox Yang Bersifat Free Radikal)
-Rasanya Yang Enak Daripada EkstrakBuah-Buahan Asli
-Meningkatkan respon imun (Pertahanan Badan) -Membantu Mengatasi Kelelahan DenganMeningkatkan Tenaga
-ANTI-KANSER





CARA MAKAN:


Mudah Dimakan Mudah Dibawa Ke Mana Sahaja.

Sebotol ada 35 biji . Makan 2biji sehari(selama 5 hari).Pagi & Malam
lepas 5 Hari makan 1biji je sehari sahaja(Pagi )Sebaiknya Dalam Perut Yang Kosong,sebotol tahan 30 hari .






TIPS



Amalkan minum 2-3 liter sehari utk dapatkan KESAN yg paling MAKSIMUM !.





PANTANG LARANG
Tiada pantang cuma banyakkan minum air3-4liter sehari.

Caffein elakkan, susu elakkan, gulakurangkan.


Ibu mengandung TAK DIBENARKAN..

Menyusu digalakkan malah baik utk kulit ibu& bayi

Umur boleh ambil 15tahun keatas

Pesakit Buah pingang kencing manis dan

Pesakit Cancer dilarang ambil
sakit jantung yang tidak kritikal boleh ambil.

jika di ambil dgn ubatan/supplement lain mcm mana?
jarakkan sahaja pengambilan 20minit


AMARAN:

PRODUKINI ADA LAH PERSEDIAAN SUPPLEMENT TAMBAHAN UTK MEMUTIH DAN IANYA TIDAKBERBAHAYA UTK SEMUA LAPISAN UMUR, TETAPI DILARANG AMBIL BERSAMA YANGMENGAMALKAN PIL PERANCANG, IUD, ATAUPUN INJECTION UTK MENCEGAH KEHAMILAN. AMBIL SELEPAS 2 JAM DIBENARKAN

Selamat Digunakan & Amat Berkesan!
Tersangatlah Rugi U Olls jika tak mencubaHadzra White ini sekarang !
Idamkan Kulit Glowing & Putih Pinkish?
HADZRA WHITE Ialah Produk Putihkan Kulit Yang Anda Cari Selama Ini!
Bertindak Memutihkan Kulit Seluruh BadanSecara Rata

Melembapkan Kulit (Mengatasi Masalah KulitKering)

Membantu Menghilangkan Masalah Jerawat.

Selamat Digunakan, Tiada Bahan Merbahaya.
Diformulasi Dengan Kandungan Y


instagram:
fanpages :

BERMINAT UNTUK ORDER ATAU MENJADI AGENT/STOKIST ATAU DROPSHIP SILA

HUBUNGI: 019-6796257 / 0173808767





TAK BOLEH JADI NI KENA ORDER CEPATT !!


Friday, August 21

Lumrah Sebagai Seorang Manusia.

Assalamualaikum :) Bismillahhirrahmanirrahim


Subhanallah dah lama dah diamkan diri , sebok memanjang. Macam-macam lah kalau dah besar ni. Kalau time kecik dah tak payah fikir semua. Mak kita ja yang sakit kepala nak urus semua benda. Kita dulu menyusahkan mereka ja. Sesuka hati ja buat perangai. Bila dah besaq , baru hang ada akai. Haha , Nin dia kena kat aku lah. Rasa , Baru nak rasa ka ? Bila dah besar masuk sekolah menengah nak pikiaq belajaq. Exam upsr , pmr kemudian spm. Kalau masuk STPM dia gila sikit. Lepas tu tengah kecut perut tunggu result . Mula nak kerja pulak. Pikiaq masa depan kalau2 result cukop makan saja.

Time tu mula lah duk takut. Masa awai2 buat lek ja, walaupun tak cemerlang pon alhamdulillah lagi beberapa hari aku bergelar junior mahasiswa mahasiswi HEKHEK. Junior la sangat. Dah la tak pernah berpisah dengan family, Bila dapat nun utara selatan , berat hati la baq hang. Bila besaq mula lah nak pikiaq urus ini urus itu nak masuk kan ? Bukan mudah , mak oii!  Tu sebab lah sebok sampai ikot mood lah bila nak tulis blog. Alhamdulillah walaupun tak aktif mana pun , masih ada yang ingat. Masih ada yang tawarkan untuk review produk diorang secara berbayar. Alhamdulillah.

Haishh , semoga permudahkanlah urusanku. Subhanallah. Macam2 duk pikiaq. Tengok blog baru renovate cantik kan ? Dengan harga RM15 je . Nak order boleh contact mastura Aziz. Pm fb Nil untuk tahu detail. Murah sangat. Banyak kali order kat beliau.. Dah lama tak menulis , rindu pulak. Nanti nak masuk belajar balik. Sunyi macam ni la... 

Ada orang tanya , habis study nanti janganlah stop menulis. Memang tak stop tapi menulis adalah sekadar hobi. Bila rajin menulis. Bila sibuk tak lah agaknya, Fokus. Kita bukan orang senang jadi kalau nak senang kita perlu betulkan niat kita. Hiraukan mulut manusia yang suka serongkan pemikiran kita. Sepatutnya mereka menasihati dengan baik. Ada yang nasihatkan kita sampai tak boleh imagine perbezaan dan jurang kehidupan kita, Tak semuanya sama,





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...